Pályázatok

Csepel Metall Vasöntöde Kft.

 

Elnyert pályázataink

 

A VEKOP -1.2.6-20-2020-01421-es pályázat, ami 70 % mértékben, 53,67 millió forint szerződött támogatást biztosított a Csepel Metall Vasöntöde Kft.-nek

A projekt befejezése 2021.08.23.

 

Vasöntészeti technológia fejlesztése a Csepel Metall Vasöntöde Korlátolt Felelőségű Társaság

 

VEKOP -1.2.6-20-2020-01421 pályázata

A projekt megvalósítása során a jövőbeni piaci pozícióink erősítését és az üzembiztonság növelését céloztuk meg

A LINDE H 50 D targoncával csak folyékony öntöttvasat szállítunk és így biztosított a folyamatos termelés.

A CREAFORM Matrascan 750 optikai 3D mérőműszer használata nagyban növelte a vevőink bizalmát a gyártmányaink iránt. A gyártott termékek méreteit és alak hűségét tudjuk ellenőrizni.

A HC-2500-as szemcseszórógép kapacitásának bővítésével olyan öntvények tisztítása vált lehetővé, amelyet eddig nem tudtunk elvégezni. Ezek általában nagy méretű és ezért nagy tömegű öntvények.

A szoftver fejlesztéseink is a minőségbiztosítási rendszerünket erősítik. Ezen szoftverek biztosítják az öntvényeink mechanikai és szövetszerkezeti ellenőrzését, kiértékelését. Ezek olyan korszerű kiértékelő szoftverek, amelyekkel az emberi tévedések kiküszöbölhetők.

TARGONCA

LINDE H 50 D diesel 5 tonna teherbírású homlokvillás targonca beszerzése.

A targoncát a folyékony öntöttvas olvasztóműből az öntési helyre történő szállításra használjuk.

SZEMCSESZÓRÓGÉP EMELŐ

HC 2500 szemcseszórógépemelő berendezéseinek cseréje. A régi emelő berendezést új 5 tonna teherbírású KONECRANES emelőkre cseréltük.

 

 

ZEISS ZEN CORE SZOFTVER BESZERZÉSE

A ZEN Core szoftver képes a szövetszerkezet kiértékelésére, a szövetszerkezeti elemek alak és méretelosztás meghatározására a terület százalékában.

A Zen modul képes még a többfázisú minták részecske méreteinek és területének a meghatározására, valamint a porozitás érzékelésére.

INSTRON szakítógép szoftver frissítés

A Bluehill Universal az INSTRON legmodernebb, felső kategóriájú anyagvizsgáló és termékvizsgáló applikációs szoftvercsomagja, amely az appok fejlesztési igényét elégítik ki.

CREAFORM MetraSCAN 750 optikai 3D mérőrendszer

A scanner egyszerű használata biztosítja a mérési feladatok gyors elvégzését. A passzív reflektáló pontoknak köszönhetően a mérendő darab újabb kalibrálás nélkül körbemérhető. A mérési tartomány a pontosság minimális romlása mellett (0,15 mm/m) tovább nyújtható.

A MetraSCAN rendszer – kezelés, porozás vagy spray használata nélkül alkalmas fényes felületek scannelésére, amely nagy darabok esetében komoly időmegtakarítást jelent a termék előállítási folyamatában.

Széchenyi 2020